СРЕДНО УЧИЛИЩЕ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - СЕВЛИЕВО

ЕЛЕКТРОНЕН ДНЕВНИК

Електронният дневник предлага пакетна услуга, която автоматично уведомява родителите чрез проактивни SMS и Email съобщения, стандартно телефонно обаждане до денонощния телефонен номер на дневника (0882818905) или през WEB порталът ни, за резултатите и събитията, свързани с техните деца в училище. Така вие ще сте винаги в час с ежедневието на вашето дете, получавайки редовно информация за оценките, присъствията му и всичко, което трябва да знаете за училищните събития.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ РОДИТЕЛИТЕ?

Всеки път, когато се въведе информация в ел. дневника, ще бъдете уведомявани директно на мобилния си телефон, по електронната поща, чрез обаждане по телефона или през WEB портала. За да получите тази пакетна услуга, трябва да се регистрирате чрез SMS абонамент или да заплатите чрез Epay или EasyPay.

Image 03

РЕГИСТРАЦИЯ ЧРЕЗ SMS АБОНАМЕНТ

 

1. Вземете от класния ръководител уникалния ученически номер (ID-код) на вашето дете и го изпратете с SMS на номер 1987 (1,20лв. с ДДС, включва получаването в рамките на един календарен месец на неограничен брой SMS и е-мейли, гласова информация по телефона, както и достъп до WEB портала на електронния дневник webportal.e-school.bg). Можете да изпратите и ЕГН на ученика, ако не знаете ученическия му номер (ID-код).
2. След като потвърдите заявката си, системата ще ви върне обратен SMS с информация за Вашия абонамент.
3. Вече сте абониран!

 

РЕГИСТРАЦИЯ ЧРЕЗ EPAY И EASYPAY:
1. Влезте в интернет на страницата www.e-school.bg , в секция „Регистрация на родители” и изберете
”Онлайн регистрация на родители”.
2. Попълнете коректно данните: ID-код и мобилен номер, на който ще получавате съобщенията. Можете да попълните и ЕГН на ученика, ако не знаете ученическия му номер (ID-код).
3. След като заявите плащане (6 лв. с ДДС, включва получаване в рамките на цял учебен срок на уведомителни SMS, е-мейл съобщения, гласово информиране по телефона, както и чрез WEB портала webportal.e-school.bg), системата ще ви даде възможност да заплатите по два начина:
- Онлайн през системата Epay.
- На касите на EasyPay.
4. Вече сте абониран!
За да получавате чрез гласово уведомяване информация за резултатите и събитията свързани с Вашето дете, трябва да по звъните на денонощния информационен номер 0882 818905 на електронния дневник (стандартна цена на обаждане според тарифния ви план).
 
За повече информация:
web: www.e-school.bg
email: sales@infoserv.bg
phone: 0885081400